Wedstrijd 27 november

Wedstrijd 27 november in de Walvis

De Talentgroep had zondag 27 november de eerste wedstrijd van het seizoen. De meiden hebben hun best gedaan en zijn weer een ervaring rijker.

Bij Pupil 2 turnde een sterke delegatie van SSS: Lenne de Wildt had een hele goede sprong en een dubbele flikflak op de vloer. Lisa Ikelaar presteerde erg sterk op de brug waar ze een mooie ophurk liet zien. De overige meiden zorgden voor veel groen op het podium: Merel Bras (5e plaats), Alysha Bijl (4e plaats), Suzanne Beentjes (3e plaats) en Indah Ramadhany (1e plaats) met het hoogste cijfer van de dag op de vloer: 15.30

Bij Jeugd 1 turnden vier meiden: Lara Kraaijeveld liet een mooie brugoefening met een zolendraai zien. Floor van der Geest had naar eigen zeggen een goeie dag en turnde een mooie vloeroefening met een dubbele flikfklak. Floor Overbeek turnde over het algemeen een erg sterke wedstrijd en eindigde op de 8e plaats. Giada Quint liet hele strakke acties zien wat haar een 2e plaats opleverde.

In de middag kwamen de instap, pupil 1 en de junioren aanbod. Silvie ( 2e plaats) turnde een hele mooie wedstrijd met als uitblinker de brug met een score van maar liefst 14.700. Mayra wilde het liefst de wedstrijd niet turnen vanwege de zenuwen maar toch heeft zij alle toestellen geturnd en behaalde uiteindelijk nog eens een mooie 8ste plek. Voor Ashley, Joella en Annabel was het de allereerste wedstrijd, spannend.
Ashley heeft een mooie wedstrijd geturnd en behaalde een mooie 9e plek. Joella haar beste toestel was de brug zij haalde hier maar liefst 13.500 punten. En Annabel die nog niet eens zo lang bij de talentgroep mee traint heeft ook een zeer goede prestatie geleverd waarbij brug haar sterkste onderdeel was.

Bij de pupillen 1 kwamen Puck en Tuana aanbod. Tuana turnde vooral erg netjes op vloer en brug. En Puck die vooral een hele hoge salto sprong.
De junioren wisten het voor elkaar te krijgen om niet van balk af te vallen. Sarah had een power sprong met een overslag half in half uit. Jacky die inmiddels ook weer terug is bij ons maakte een mooie oefening op brug met een geweldige kip. En Eva die 3e is geworden met dank aan haar fantastische vloeroefening.

De meiden en trainsters van de talentgroep hebben een fantastische dag gehad en kijken uit naar de volgende wedstrijd op 4 februari.