Toestelkampioenschappen 21 mei 2016

Afgelopen zaterdag zijn de toestelkampioenschappen gehouden; de laatste wedstrijd van het seizoen alweer. Turnvereniging SSS was met 15 turnsters goed vertegenwoordigd. De turnsters traden aan in spiksplinternieuwe pakjes, super cool en super trots! Bij de Instap D1 kwamen Tuana Ucar en Puck Winkelaar beiden uit op de balk en de brug. Tuana won goud en Puck zilver op de balk en bovendien was Tuana 4e op de brug. Bij de Jeugd 2 traden Eva Borgmann (balk en vloer), Jacky Doets (terug van weggeweest op sprong en balk) en Sarah van Schaik (sprong en brug) aan. Eva behaalde zilver op de balk en goud op de vloer. Bij de Pupil 2 D1 streden Lara Kraaijeveld (balk en brug), Floor van der Geest (vloer en sprong) en Giada Quint (vloer en sprong). Floor Overbeek was onvoldoende hersteld van een val tijdens de training en kon helaas niet meedoen. Er werd prachtig geturnd maar de competitie was heftig. Toch wist Giada een zilveren medaille op de vloer in de wacht te slepen. Bij de pupil 1 D1 kwamen Alysha Bijl (brug en balk), Lenne de Wild, (sprong en balk), Indah Ramadhany (brug en vloer), Merel Bras (sprong en vloer) en Suzanne Beentjes (balk en vloer) uit voor SSS. Ondanks sterke medestanders wisten Lenne (zilver op sprong), Indah (brons op brug en vloer) en Suzanne (zilver op balk en goud op vloer) toch medailles binnen te halen. Tenslotte behaalde Joy Herf bij de Junior 4 goud op zowel brug als vloer. Prachtige oefeningen en prachtige resultaten, proficiat dames!

mei2016