SSS Beverwijk in de medailles

Afgelopen weekend is de tweede rayon wedstrijd van regio Kennemerland gehouden. SSS trad weer aan met maar liefst 18 turnsters. Zaterdag werd er de hele dag geturnd, van 9 uur ’s ochtends tot 5 uur laat in de middag. Bij Instap/ D1 deden Tuana Ucar en Puck Winkelaar mee. Tuana belandde bij de salto netjes op haar voeten en Puck deed een mooie handstand op de balk. Bij Pupil1/ D1 werd SSS vertegenwoordigd door Indah Ramadhany, Suzanne Beentjes, Merel Bras, Alysha Bijl, Lenne de Wild, Lisa Ikelaar en Sky Herf. Er werd steengoed geturnd; goede vloeroefeningen, hoge salto’s, balk wat minder en brug ook weer goed, met twee medailles als gevolg: goud voor Indah en brons voor Suzanne. Bij Pupil 2/ D1 streden Floor Overbeek, Lara Kraaijeveld, Floor van der Geest en Giada Quint voor SSS. Lara liet een prachtige balkoefening zien. Giada was de beste op de vloer en behaalde overall een bronzenmedaille. Bij Jeugd 2/ Divisie 4 deden Sarah van Schaik en Eva Borgmann mee. Sarah turnde stabiel bij de brug en de sprong en liet een mooie vloeroefening zien. Eva deed het prima op de balk. Joy Herf vertegenwoordigde SSS in de klasse Junior/ Divisie 4. Bij haar ging alles goed wat haar een 4e plaats opleverde. Op zondag traden de allerjongsten aan bij de pre-instap/D1: Mayra Ramadhany en Silvie Pluijmakers deden voor het eerst mee met een wedstrijd. Ondanks de spanning deden zij beide een erg mooie brugoefening. Goed gedaan meiden, toppie!