TESTDAGEN JONG TURN TALENT !

Testdag voor Jong Turn Talent

 
 
Houdturn2 je ontzettend veel van turnen?
Loop je liever op je handen dan op je voeten?
Ben je erg sterk en durf je van alles?
Wil je aan wedstrijden mee gaan doen?

 

Misschien is de Talentgroep dan iets voor jou?

 
 
 
 
 
 
 
Doe mee aan de SSS testdag voor Jong Turn Talent.
Tijdens deze testdag worden er allerlei oefeningen gedaan waarbij gekeken wordt naar kracht, snelheid, durf, coördinatie, lenigheid en wilskracht.
 
Alle meisjes mogen zich aanmelden.
Met name meisjes geboren in 2009, 2010, 2011 en 2012 worden uitgenodigd om deel te nemen. Ervaring met gym of turnen is niet belangrijk. Ook talentvolle turnsters uit overige geboortejaren zijn van harte welkom.
 
Doe mee!
Op 24 januari 2018 van 15.30 tot 16.30 in de sportaccomodatie Elzenlaan, zaal 1. Draag een turnpakje of makkelijk zittende sportkleding en kom op blote voeten. Deelname aan de testdag is gratis en vrijblijvend.
 
Vervolg
Gaat de test goed dan kun je worden uitgenodigd voor een proefperiode bij de Talentgroep. De proefperiode loopt van 31 januari t/m 24 februari. Je traint dan elke woensdag van 17.00 tot 19.30 uur en elke zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur mee met de Talentgroep. 6 en 7 jarigen mogen op woensdag een uurtje eerder sroppen met de training. Aan deze proefperiode zijn geen kosten verbonden. Na deze proefperiode wordt besloten of je in de Talentgroep kan blijven trainen. Geen uitnodiging voor een proefperiode maar je vind het wel leuk om mee te doen? Kom dan eens meedoen bij een van onze leuke recreatieve lesuren.
 turn1
Aanmelden
Graag vooraf aanmelden o.v.v. naam en geboortedatum via het contactformulier
Niet aangemeld maar toch graag meedoen? Meld je dan 5 minuten voor aanvang bij de trainster in de zaal.