TESTDAGEN JONG TURN TALENT !

Testdag voor Jong Turn Talent

 
 
Houdturn2 je ontzettend veel van turnen?
Loop je liever op je handen dan op je voeten?
Ben je erg sterk en durf je van alles?
Wil je aan wedstrijden mee gaan doen?

 

Misschien is de Talentgroep dan iets voor jou?

 
 
 
 
 
 
 
Doe mee aan de SSS testdag voor Jong Turn Talent.
Tijdens deze testdag worden er allerlei oefeningen gedaan waarbij gekeken wordt naar kracht, snelheid, durf, coördinatie, lenigheid en wilskracht.
 
Alle meisjes mogen zich aanmelden.
Met name meisjes geboren in 2008, 2009, 2010, 2011 en 2012 worden uitgenodigd om deel te nemen, Ervaring met gym of turnen is niet belangrijk. Ook talentvolle turnsters uit overige geboortejaren zijn van harte welkom. Voor hen gelden wel extra toelatingseisen voor de Talentgroep.
 
Doe mee!
Er is op dit moment nog geen testdag gepland. Hou de website in de gaten voor nieuwe data. Kun je niet wachten? Vul dan het contactformulier in op deze websitel met je naam, geboortedatum en contactgegevens.
 
Vervolg
Gaat de test goed dan kun je worden uitgenodigd voor een proefperiode bij de Talentgroep. Je traint dan elke woensdag van 17.00 tot 19.30 uur* en elke zaterdag van 9.00-12.00 uur mee met de Talentgroep. Aan deze proefperiode zijn geen kosten verbonden. Na deze proefperiode wordt besloten of je in de Talentgroep kan blijven trainen. Geen uitnodiging voor een proefperiode? Kom dan eens meedoen bij een van onze leuke recreatieve lesuren!
 turn1
Aanmelden
Om de testdag soepel te laten verlopen is vooraf aanmelden verplicht. Dit kan o.v.v. naam en geboortedatum via het contactformulier
.