Talentgroep

 

actie klein

Britt act klein

 

Naam: Britt van Kessel

Geboortedatum: 11-11-1988

Opleiding: Pabo (+propedeuse Rechtsgeleerdheid

Werk: Ik geef 12 uur in de week danslessen aan kinderen tussen de 2 en 11 jaar.

Daarnaast werk ik in het Rode Kruisziekenhuis als voedingsassistente.

Welke activiteit vind ik het leukst?

Ik vind veel activiteiten leuk, maar het leukste vind ik het kamp! Het is heel gezellig om allerlei leuke activiteiten met z’n allen te doen.

Mijn favoriete turnonderdeel?

De tumblingbaan en de grote trampoline.

Wat doe ik bij S.S.S? en hoe ben ik bij S.S.S. gekomen?

Ik ben begonnen bij S.S.S. met sport en spel bij juf Katinka. Hierbij doen we verschillende sporten en spelletjes en vooral de afwisseling is erg leuk.

Ik zat ook op tumbling. Ik vind allebei de lessen heel leuk. Helaas moest ik (tijdelijk) stoppen met de lessen vanwege school op maandagavond.

Ook zit ik in de activiteitencommissie. Ik vind het erg leuk om met z’n allen te vergaderen en leuke activiteiten te bedenken en te organiseren voor de leden. Ik heb alweer veel zin in de activiteiten van dit seizoen!

 

Naam: Daniëlle Tervoort

Geboortedatum: 5 juni 1988

Opleiding:

 Administratie

Werk:

Administratief Medewerker bij de Modefabriek.

Welke activiteit vind ik het leukst?

Alle activiteiten die de activiteitencommissie organiseert vind ik leuk! Maar als ik er 1 zou moeten kiezen, kies ik voor Kamp, omdat dit een super leuke afsluiting is van het turnjaar! Een weekend lang samen, met veel leuke activiteiten en weinig slaap maar ook heel gezellig!

Mijn favoriete turnonderdeel?

nmiddels turn ik zelf niet meer, maar ik vond sprong met trampoline altijd heel leuk, ook de tumblingbaan vond ik erg leuk om te doen.

Wat doe ik bij S.S.S? en hoe ben ik bij S.S.S. gekomen?

Ik ben ooit begonnen in de recreatiegym, dit vond ik zo leuk dat ik naar de wedstrijdgym ging. Op een gegeven moment werd de tumblingbaan aangeschaft en ben ik dit gaan doen. Tegenwoordig doe ik alleen nog op Sport & Spel bij juf Katinka, Dit is een heel gezellig uur waarin we eigenlijk alles doen wat met sporten en spelletjes te maken heeft.De activiteitencommissie kan ik na vele jaren nogsteeds geen gedag zeggen. Iedere activiteit is weer zo leuk om voor te bereiden en om tijdens de activiteit te zien hoe leuk er op gereageerd wordt door de kinderen, dat blijft gewoon heel veel voldoening geven!

Danielle act klein

Eveline act klein

 

Naam: Eveline de Vries

Geboortedatum:8 oktober 1987

Opleiding: Fysiotherapie

Werk: Als fysiotherapeut bij de Hartekampgroep. Instelling voor verstandelijk en meervoudig gehandicapten. Erg leuk en afwisselend met hele 'pure' mensen!

Welke activiteit vind ik het leukst?

Eigenlijk zijn alle activiteiten heel leuk, maar dit jaar (2015) zal voor het eerst een valentijnsbingo zijn, dus kies ik die

Mijn favoriete turnonderdeel?

De brug ongelijke liggers.

Wat doe ik bij S.S.S? en hoe ben ik bij S.S.S. gekomen?

Heel lang geleden ben ik zelf bij S.S.S begonnen met recreatiegym, vervolgens kwam ik bij een andere club terecht maar nadat ik echt gestopt ben met turnen ben ik begonnen met tumbling bij Katinka. Zo kwam ik eigenlijk weer terug bij S.S.S.

Toen juf Martchen ging stoppen met haar lessen, heb ik haar lessen overgenomen.

Ik gaf gymlessen bij S.S.S. Op de donderdag een kleuteruur en daarna gym voor ongeveer 6/7 jarigen. Vanaf het begin was het al ontzettend leuk om te doen en eigenlijk werd het steeds leuker. Het gaf veel voldoening om kinderen op een leuke manier bezig te zien met hun eigen motorische maar ook sociale ontwikkeling. Daar ben ik ongeveer 3 jaar geleden mee gestopt vanwege mijn huidige werk

Nu ben ik al een lange tijd actief in de activiteitencommissie, zodat er naast het sporten leuke en gezellige dingen gedaan kunnen worden.

 

Naam: Katinka Mooij

Geboortedatum:12 juni 1986

Opleiding: Pabo/ ALO

Werk: Ik werk op basisschool de Lunetten twee dagen als vakdocent bewegingsonderwijs. Deze dagen geef ik aan groep 3 t/m 8 de gymlessen. De andere dagen sta ik voor de klas.

Ik geef inmiddels al meer dan 8 jaar les bij S.S.S. Ik ben begonnen met tumblinguren, en heb ook sport en spel opgericht bij S.S.S. Verder geef ik turnen/tumbling aan meiden van 12 jaar en ouder en geef ik trainen aan de talentgroep. Deze groep traint voor wedstrijden en dat is weer een hele andere manier van lesgeven.

Ik geef veel verschillende lesuren en aan verschillende doelgroepen, juist dat maakt het zo afwisselend en zorgt voor veel voldoening!

Welke activiteit vind ik het leukst?

De allerleukste activiteit die we binnen de activiteitencommissie organiseren vind ik moeilijk te kiezen, omdat ze eigenlijk allemaal erg leuk zijn. Als ik echt moet kiezen ga ik toch voor kamp!  Kamp staat voor gezelligheid, weinig slaap en veel lol. Het is een leuke afsluiting van het seizoen met z’n allen!

Mijn favoriete turnonderdeel?

Dit is toch wel de vloer op muziek

Wat doe ik bij S.S.S? en hoe ben ik bij S.S.S. gekomen?

Ik ben ooit zelf als klein meisje begonnen bij S.S.S. met recreatiegym. Dit vond ik zo leuk dat ik ook in de wedstrijdgroep ben gaan trainen.

Vanaf mijn twaalfde heb ik veel geholpen in de lessen bij juf Martchen. Ook dit vond ik zo leuk, dat ik er eigenlijk nooit meer mee ben gestopt.

De activiteitencommissie is opgericht omdat de club enorm aan het groeien was en we er als vereniging voor staan leuke activiteiten te verzorgen waar alle kinderen aan mee kunnen doen en zo ook in contact komen met kinderen uit andere uren. Zo zijn we begonnen met Sint en kamp, maar is er inmiddels ook elk jaar een kerstgala. Voor het komende jaar hebben wij al weer een aantal leuke activiteiten in petto!

Het mooiste aan deze activiteiten vind ik dat ongeacht op welk uur je zit of hoe oud je bent, het een groep is en iedereen er bij hoort! Het is eigenlijk vooral heel gezellig.

Katinka act klein

Marijke act klein

 

Naam: Marijke van Buren

Geboortedatum: 11 maart 1988

Opleiding: Ik volg de opleiding HBO-verpleegkundige

Welke activiteit vind ik het leukst?

Het is heel lastig te kiezen uit alle activiteiten, maar Pietengym vind ik het leukst! Deze activiteit valt natuurlijk vlak voor de leukste maand van het jaar: december! Het leuke aan Pietengym vind ik dat het bedoeld is voor onze jongste clubleden, die tijdens deze gezellige ochtend hun eigen Pietendiploma kunnen halen!

Mijn favoriete turnonderdeel?

Dat is de tumblingbaan!

Wat doe ik bij S.S.S? en hoe ben ik bij S.S.S. gekomen?

Naast deel uitmaken van de activiteitencommissie, waarvan ik dit seizoen de penningmeester ben, sport ik ook nog steeds bij S.S.S. Al ruim 4 jaar train ik op maandagavond bij juf Katinka in het tumblinguur. Dit is heel erg leuk om te doen en ik kijk dan ook elke week weer uit naar deze training!

Daarnaast doe ik sinds dit seizoen ook nog mee met sport&spel op maandagavond. In dit uur hebben we een suergezellige groep en we doen eigenlijk alles wat met sporten en spelletjes te maken heeft. Omdat deze les na de tumblingtraining wordt gegeven, zijn de lessen makkelijk te combineren voor mij, wat het sporten bij S.S.S. nog extra leuk maakt!

 

Naam: Danielle de Reus

Geboortedatum: 5-4-1995

Opleiding: HAVO

Werk: Camping Vogelenzang

Welke activiteit vind ik het leukst?

Alle onderdelen die wij organiseren zijn natuurlijk erg leuk! Toch vind ik het kamp het leukst, je bent een weekend weg met veel leden en daar hoort natuurlijk veel gezelligheid bij!

Mijn favoriete turnonderdeel? De Tumblingbaan.

Wat doe ik bij S.S.S? en hoe ben ik bij S.S.S. gekomen?

Ik heb een lange tijd op vrijdag tumbling gedaan. Daarna ben ik naar de maandag gedaan. Op het moment dat ik ging stoppen met tumbling is er gevraagd of ik in de activiteitencommissie wilde versterken!

 

no image available 100x120

Viv act klein

 

Naam: Viviana Castricum

Geboortedatum: 18 februari 1986

Opleiding: HBO Pedagogiek en Orthopedagogiek

Werk: Ik werk op een kinderdagverblijf en op een groep met peuters met een taalstoornis. Daarnaast werk ik in het speciaal onderwijs. In de avonden geef ik zumbalessen en val ik soms in bij SSS bij de dans- en zumba-uren.

Welke activiteit vind ik het leukst?

Ik vind alle activiteiten erg gezellig en leuk, maar als ik moet kiezen ga ik voor het kerstgala. De kinderen hebben de mooiste jurken aan, het is altijd erg gezellig met alle lichtjes en het lekkere eten.

Wat doe ik bij S.S.S? en hoe ben ik bij S.S.S. gekomen?

Ik ben bij SSS gekomen om zumba lessen te geven. Hier ben ik op een gegeven moment mee gestopt, maar ik vond het jammer om helemaal te stoppen bij SSS. Ik werd daarom invaltrainster van de zumba- en de dansuren en ik werd actief in de activiteitencommissie. Ik vind het erg leuk om na alle voorbereiding te zien hoeveel plezier de kinderen hebben bij de activiteiten.

 

Naam: Wendy de Winter

Geboortedatum: 20 december 1988

Opleiding: VWO, en Flight Attendant College in Amsterdam.

Werk: Cabin Attendant bij Transavia.com

Welke activiteit vind ik het leukst?

Natuurlijk zijn alle activiteiten ontzettend leuk, maar kamp vind ik toch de leukste activiteit. Het is super om met alle commissieleden, train(st)ers en kinderen uit alle verschillende lesuren een weekend weg te zijn en alleen maar lol te hebben! De leuke spellen en activiteiten en de gezellige sfeer maken ieder kamp weer onvergetelijk!

Mijn favoriete turnonderdeel?

De balk en de brug ongelijke liggers.

Wat doe ik bij S.S.S? en hoe ben ik bij S.S.S. gekomen?

Toen de tumblingbaan werd aangeschaft ben ik bij S.S.S. gekomen. Nu zit ik nog steeds op tumbling bij juf Katinka en juf Jeanette en doe ik mee met sport & spel.

Op dit moment assisteer ik bij de Talentgroep en ben ik vast jurylid op de turnwedstrijden. Daarnaast geef ik tijdelijk kleutergym en turnen op donderdag in de Elzenlaan. Alle lessen geef ik met veel plezier, want er is niets leukers dan kinderen te zien die zich met jouw hulp en met veel plezier ontwikkelen in sport. Alle kinderen zijn enthousiast, bijzonder en vooral leuk, en ik ben trots dat ik hun juf mag zijn!

Ook zit ik alweer een aantal jaren bij de activiteitencommissie en dit seizoen ben ik contactpersoon voor de website en het clubblad. Dit seizoen wordt net als altijd weer supergezellig met spetterende activiteiten en ik kijk er al heel erg naar uit!

Wendy act klein