TESTDAGEN JONG TURN TALENT !

Testdag voor Jong Turn Talent

 
 
Houdturn2 je ontzettend veel van turnen?
Loop je liever op je handen dan op je voeten?
Ben je erg sterk en durf je van alles?
Wil je aan wedstrijden mee gaan doen?

Misschien is de Talentgroep dan iets voor jou?

 
 
 
 
 
 
 
Doe mee aan de SSS testdag voor Jong Turn Talent.
Tijdens deze testdag worden er allerlei oefeningen gedaan waarbij gekeken wordt naar kracht, snelheid, durf, coördinatie, lenigheid en wilskracht.
 
Alle meisjes mogen zich aanmelden.
Met name meisjes geboren in 2010, 2011, 2012 en 2013 worden uitgenodigd om deel te nemen, Ervaring met gym of turnen is niet belangrijk. Ook talentvolle turnsters uit overige geboortejaren zijn van harte welkom.
 
Doe mee!
Woensdag 23 januari 2019 van 15.30-16.30 uur in de sportaccommodatie Elzenlaan, zaal 1. Draag een turnpakje of makkelijk zittende sportkleding en kom op blote voeten.Deelname aan de testdag is gratis en vrijblijvend.
 
Vervolg
Gaat de test goed dan kun je worden uitgenodigd voor een proefperiode, waarbij je met de turnsters van de Talentgroep traint. De proefperiode bestaat uit 4 trainingen; zaterdag 26 januari 9.00-12.00 uur, woensdag 30 januari 17.00-19.30 uur*, zaterdag 2 februari 16.00-19.00 uur (Turnhal Haarlem) en woensdag 6 februari 17.00-19.30 uur*. De trainingen (muv 2 februari) vinden plaats in de sportaccommodatie Elzenlaan, zaal 1. Aan deze proefperiode zijn geen kosten verbonden. Na deze proefperiode wordt besloten of je in de Talentgroep kan blijven trainen. Geen uitnodiging gehad voor een proefperiode? Kom dan eens meedoen bij een van onze leuke recreatieve lesuren!
 
Aanmelden
Om de testdag soepel te laten verlopen is vooraf aanmelden zéér gewenst. Dit kan o.v.v. naam en geboortedatum via het contactformulier.

* 6 & 7 jarigen mogen op woensdag een uurtje eerder stoppen met de training.